Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cykelfest

21 maj, 2022 @ 16:30 - 23:00

Då är det äntligen dags för cykelfest igen.  Denna gång är temat våren.  Låt gärna detta inspirera dig när du planerar din maträtt.

Anmälan görs genom att sätta in 100 kr per deltagare på Swish 0706313144 (Anders Lindqvist) senast 8 maj. Ange alla deltagares namn som inbetalningen gäller.

Ca 1 vecka innan cykelfesten får du reda på vilken maträtt just du ska bjuda på (förrätt, varmrätt eller dessert) samt information om tider osv.

Observera att antalet platser kommer att vara begränsat på grund av typen av arrangemang. Vi kommer tyvärr inte att kunna hantera specialkost av något slag då det är upp till värden att bestämma rätt och man vet inte vilka gäster som kommer.
Samling sker kl 16.30 i Krabbegården då kuvert kommer att delas ut med vem som ska äta var, spännande eller hur?

Vad är då en en cykelfest?

Du kommer att äta en komplett 3-rätters middag under kvällen, hemma hos olika par och med nya gäster vid varje måltid. Du kommer att bli bjuden på två av rätterna och får bjuda två hemliga par på en rätt. Till din maträtt ska du även servera lämplig dryck.

Vill du veta mer/få tips sök på cykelfest eller cykelfest meny på internet.

Detta arrangemang förutsätter att alla deltagare har möjlighet att bjuda på en rätt vilket gör att ev gäster måste beredas möjlighet till att bjuda på en rätt.

Frågor om arrangemanget skickas till info@asperotrevnad.se

Details

Date:
21 maj, 2022
Time:
16:30 - 23:00
Event Tags:
, , ,

Organizer

Asperö Trevnad
Email
info@asperotrevnad.se

Venue

Krabbegården
Korshamnsvägen 25
Asperö, 43080 Sverige
+ Google Map
View Venue Website